Ladies Circle Danmark

Ladies Circle – hvad er det?

Vi er en klub for kvinder imellem 18 og 45 år. Sammen udvikler vi os, udvider kendskabet til andres livsforhold og får mange forskellige oplevelser – imens vi aktivt arbejder med vores fokusområder, som er;

  • Venskab
  • Ærlighed
  • Tolerance
  • Næstekærlighed
  • Tillid
  • Positivitet

Det gøres dels gennem vores lokale Ladies Circle klubber, hvor vi mødes ca 12 gange årligt, og dels gennem tilbagevendende fællesmøder med enten distriktet, hele Danmark, eller hele verden.

De lokale klubmøder

Til vores lokale klubmøder spiser vi gerne sammen, tager på virksomheds besøg, hører foredrag og eller noget helt tredje. Klubmøderne indeholder også et 3. minutters indlæg fra et klubmedlem til enten underholdning, diskussion eller oplysning.

På møderne bliver vi inspireret og får udvidet vores horisont, og vi tilfører hinanden viden og indsigt, når personlige erfaringer deles og tidsaktuelle emner debatteres. Ud over de lokale klubmøder, mødes vi til Intercitymøde, Distrikts møde, Landsmøde samt den Internationale konference. Du behøver ikke at deltage i alle møder, for at være medlem – men vi vil SÅ gerne være sammen med dig.

En prioritering og tilvalg

At være en del af Ladies Circle er et tilvalg, og en prioritering af sig selv, i en travl og krævende hverdag. Møderne giver os fornyet overskud og energi, som vi bruger til at engagere os i hinanden og vores omverden. En LC kvinde er kendetegnet ved, at være entusiastisk, og hun prioriterer fortsat at udvikle sig selv og sit netværk.

Mottoet er Friendship and Service – og det forpligter.

Både landsdækkende og internationalt bidrager vi til service projekter (charity), enten via donationer eller aktiviteter. Det er meget forskelligt hvor meget der fokuseres på det vi kalder charity ude i de lokale klubber, men som udgangspunkt er vi bevidste om vores motto og støtter velgørenhed af forskellig karakter, enten fælles eller klubmæssigt. Ikke desto mindre er vi STOLTE af vores indsamlings resultater!

For eksempel har vi i årene 2012-14 doneret mere end en halv million til Neucenter Hammel – et genoptræningscenter for hjerneskadede. I 2014-16 donerede vi 1 million kr. til Nanu-Børn i Grønland og med vores nyligt afsluttede Nationale Serviceprojekt, kunne vi donere 910.000 kr. til DinNødhjælp – drevet af Anja Ringgren Lovén, der hjælper udstødte heksebørn i Nigeria.

Vi samarbejder med

Vi har et tæt samarbejde netværkene Tangent Danmark (for kvinder 45+), der er en efterløber til Ladies Circle samt Round Table Danmark (netværk for mænd mellem 18-40). Som medlem af Ladies Circle har man mulighed for, at blive optaget i Tangent Danmark, hvis man opfylder de fastsatte kriterier herfor.

Har du lyst til at blive en del af Ladies Circle?

For at sikre en god spredning af personligheder i vores klubber, vil vi gerne have lidt at vide om dig først. Derfor skal du starte med at sende en mail til vores vicelandsformand på vlf@ladiescircle.dk. Herefter vil du blive kontaktet af en klub nær dig,  der vil tilbyde at du kan komme på besøg som gæst – for at føle stemningen og få kendskab til de andre piger i klubben, så du bedre kan vurdere, om det er noget, du har lyst til at engagere dig i.

Vi håber vi får lov at møde dig!