Charity

Ladies Circle Danmark

Lokalt

I Ladies Circle arbejder vi også med charity - vi kalder det serviceprojekter.

Nogle klubber vælger at støtte forskellige lokale projekter, som de syntes fortjener lidt ekstra at gøre godt med. Det er op til klubberne selv hvordan og hvor meget de vil gøre ud af disse projekter.

Nationalt

Vi har et Nationalt Serviceprojekt der vælges for 2 år ad gangen på vores generalforsamling, hvor alle klubber har mulighed for at foreslå et projekt de syntes vi skal støtte. Den klub der stiller projektet i forslag, er ansvarlig for al koordinering i løbet af de 2 år.

Du kan læse mere om nogle af de organisationer vi har støttet via vores Nationale Serviceprojekter, ved at følge linkene til deres hjemmesider herunder:

Mentorbarn

DinNødhjælp

Hammel Neurocenter

NANU Børn - Grønland

Herudover har vi et fælles, internationalt Service Projekt, som alle LC-klubber i hele verden støtter.

Nogle klubber vælger desuden at have små lokale Service Projekter, som de gerne vil støtte.

Internationalt

Ud over det Nationale Serviceprojekt har vi et Internationalt Serviceprojekt, der støttes af alle LC-klubber verden over. Dette projekt vælges ligeledes på den Internationale Generalforsamling for 2 år ad gangen.

Det Internationale Serviceprojekt for 2019-2021 hedder Crimson og projektet samler ind, til produktion af hygiejnebind, til udsatte kvinder i Indien, hvor det kun er 18% af kvinderne der har adgang til basis-artiker, som vi herhjemme tager for givet.